Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021

Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021 door Tony de Bree

Goedemorgen.

we zitten in de tweede lockdown en dat geeft je alle tijd om na te denken over wat je in 2021 gaat doen om succesvol te ondernemen en te overleven, vind je ook niet? DE uitdaging daarbij is uit te vogelen hoe je relevant kunt zijn en blijven voor je bestaande klanten en eventuele nieuwe klanten.

Want DAT is de kern van de betekeniseconomie: je moet van betekenis zijn en blijven voor je bestaande en nieuwe klanten. Anders overleef je de Coronacrisis niet.

Lees ook: ‘Heb jij een plan-b als je je baan verliest?’ , ‘Wat is jouw online Plan-b?’ & ‘Corporate skills zijn irrelevant voor succesvol ondernemen’. 

Wat betekent dat voor jou voor 2021? 

De vraag us hoe jij persoonlijk en met je onderneming succesvol kunt ondernemen in de betekeniseconomie? In principe betekent dat dat je a) moet weten wie je beste klanten zijn b) moet weten wat nu en later in het jaar hun grootste problemen zijn en c) hoe jij die mensen met jou kennis en ervaring en met de mensen uit je unieke business ecosysteem kunt helpen d) hoe jouw persoonlijk right-skillingplan er uit moet zien om relevant te zijn, te blijven of te worden.

Stuur me hier een email of app me op 0634387806 om een afspraak in te plannen over hoe jij persoonlijk van betekenis, relevant kunt zijn en blijven als ondernemer of als toekomstig ondernemer in 2021.

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing en e-commerce en maakte met ups en downs de overstap van bankier naar ondernemer die vanuit huis werkte en online geld verdiende met zijn eigen ‘online plan b’ als ondernemer in deeltijd vanaf 2000 en als hybride ondernemer sinds 2011. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony met ‘de virituele eenmanszaak’ zelfstandige ondernemers, lokale ondernemers, startups en scaleups om te overleven en managers en medewerkers om de succesvolle transitie ‘van medewerker naar ondernemer’ te maken. Neem hier nu contact met hem op.


About the Author: tonydebree

Tony de Bree worked in Financial Services including in corporate venturing and e-commerce for 26 years and he made the transition from banker to entrepreneur working from home and making money online with his own "online plan b" with digital products as side-hustles in 2000 and as hybrid business owner since 2011. Since the beginning of the Covid-19 pandemic, he helps corporates, small business owners, startups & scaleups to define and implement the best digital survival strategy and he helps managers and employees to become a successful entrepreneur with a personal digital-right skilling plan.

You might like

29 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!