Wat is a la carte leren?

Wat is a la carte leren - door Tony de Bree

Goedemorgen,

op dit moment zweven er op Internet inclusief in Wikipedia nogal wat verkeerde definities rond leven lang leren, e-learning en blended learning rond. En hetzelfde geldt voor ‘a la carte leren’.

Volgens traditionele opleidingsinstituten waaronder universiteiten betekent het ‘aanschuiven bij reguliere colleges zonder tentamen’. Onzin. Wat is het dan wel? ‘A la carte leren’ is

A la carte leren is het op basis van je persoonlijke leerstijl, je persoonlijke behoefte en de beschikbare tijd en geld een individueel leertraject ontwerpen en uitvoeren met verschillende leervormen en interactievormen in je eigen tempo, in je eigen tijd en waar maar wilt op basis van een ‘a la carte’ leermodel.

Lees ook: ‘Wat is personal right-skilling?, ‘Wat is e-learning nu echt?’,‘Wat is jezelf toekomt bestendig maken?’ & ‘Omscholing in crisistijd: kies voor jou relevante opleidingen’  

Vanaf 1985 was ik bij de Amro Bank verantwoordelijk voor het op grote schaal ontwikkelen en invoeren van ‘a la carte’ computer based training programma’s en 2) het omzetten van groepsgewijs onderwijs (intern en extern) naar a la carte leren op maat.

Sinds 2011 gebruik ik het ‘a la carte-model’ opnieuw om ‘a la carte blended learning-programma’s’ te ontwerpen en opnieuw te ontwerpen voor verschillende niches van klanten, waaronder leidinggevenden, oprichters van startups, directeuren van scale-ups, voor docenten, voor trainers, voor consultants en voor coaches.

Op basis van het ‘a la carte leermodel’ en een persoonlijk ontwikkelplan en persoonlijk leerplan op maat dat snel kan worden uitgevoerd om te zorgen dat jij deze crisis overleeft. In je eigen tempo, in je eigen tijd en met je eigen individuele leertraject.

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw ‘a la carte leertraject’ wanneer je maar wilt.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel de juiste soft en hard skills kunt leren in je eigen tijd en je eigen tempo met ‘a la carte leren’, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree worked in Financial Services including in corporate venturing and e-commerce for 26 years and he made the transition from banker to entrepreneur working from home and making money online with his own "online plan b" with digital products as side-hustles in 2000 and as hybrid business owner since 2011. Since the beginning of the Covid-19 pandemic, he helps corporates, small business owners, startups & scaleups to define and implement the best digital survival strategy and he helps managers and employees to become a successful entrepreneur with a personal digital-right skilling plan.

You might like

error: Content is protected !!