Wat is betekenisvol ondernemen?

'Wat is betekenisvol ondernemen?' door Tony de Bree

Introductie.

Goede morgen,

alle intrapreneurs en zelfstandige ondernemers die in Groeien zonder te groeien hun achtergrondverhaal en hun praktische ervaringen delen willen relevant, betekenisvol zijn, voor hun klanten, voor mensen in het algemeen, voor de natuur en voor de samenleving

Ze willen ieder op hun eigen manier met een kleine netwerkorganisatie, een klein bedrijf, ‘betekenisvol ondernemen’. Maar wat is dat eigenlijk?

Betekenisvol ondernemen betekent dat je de mens, de natuur én een redelijke winst centraal laat staan in de manier waarop je onderneemt.

Meer: ‘[TIP]: Volg nu geen gratis ‘Groeien moet’ webinars’ en ‘Wat is de ‘groeien moet’ industrie?’

Ze brengen ieder op hun eigen manier betekenisvol ondernemen in de praktijk. En dan doen ze niet door zich te richten op de transitie van het hele ‘groeien moet’ financieel economisch systeem naar een geheel nieuw duurzaam systeem, maar door er een nieuw systeem naast te zetten. binnen hun eigen bedrijfstak. Door gebruik te maken van verschillende ICT-oplossingen om klein en wendbaar te blijven.

Meer lezen over ‘groeien zonder te groeien’ en betekenisvol ondernemen in de praktijk tijdens deze crisis, bookmark dan deze blogs.

Succes en houd je aan de 1,5 afstand, ok?
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn als je geen blog wilt missen, Skype me op tony.de.bree als je een van mijn boeken of eBooks hebt gekocht of een andere klant bent.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started making money online from home with digital products next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally with on demand consulting and blended learning programs.

You might like

14 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.