Zo overleven startups de crisis

zo-overleven-startups-de-crisis-in-5-stappen-door-tony-de-bree

View Post

Goede middag,

veel ondernemers van groot tot klein in Nederland zijn in grote financiele problemen gekomen door de Coronacrisis waaronder startups en scale-ups.

Daarbij wordt er vooral veel nadruk gelegd op het krijgen van financiele steun. Maar steun lost de fundamentele problemen van startups en scale-ups, net als van MKB-bedrijven om te kunnen overleven zo niet op. 

Wat dat zijn? 

  1. Acute vraaguitval en dus cashflowproblemen. 
  2. Verkeerd startup business model.
  3. Verkeerd startup verdienmodel.
  4. Verkeerde startup organisatie. 
  5. Verkeerd startup ecosysteem. 
  6. Verkeerde financieringsstrategie. 

Wat je nodig hebt is een echt noodpakket voor startups naast het aanvragen van eventuele steun om in 5 stappen die problemen snel op te kunnen lossen. 

Klik op deze link om een innovatief ‘noodpakket voor startups’ te zien en te bestellen om snel die problemen op te kunnen lossen.  

Meer blogs over ‘Overlevingsstrategie voor startups’ kun je hier lezen.

Tony de Bree

p.s. Als je een overzicht van de belangrijkste financieringsvormen wilt zien, lees dan hoofdstuk 7 van ‘Kan het vliegen?’.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started as digital business owner selling digital products in 2001 next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.