Zo overleven startups de crisis

zo-overleven-startups-de-crisis-in-5-stappen-door-tony-de-bree

View Post

Goede middag,

veel ondernemers van groot tot klein in Nederland zijn in grote financiele problemen gekomen door de Coronacrisis waaronder startups en scale-ups.

Daarbij wordt er vooral veel nadruk gelegd op het krijgen van financiele steun. Maar steun lost de fundamentele problemen van startups en scale-ups, net als van MKB-bedrijven om te kunnen overleven zo niet op. 

Wat dat zijn? 

  1. Acute vraaguitval en dus cashflowproblemen. 
  2. Verkeerd startup business model.
  3. Verkeerd startup verdienmodel.
  4. Verkeerde startup organisatie. 
  5. Verkeerd startup ecosysteem. 
  6. Verkeerde financieringsstrategie. 

Wat je nodig hebt is een echt noodpakket voor startups naast het aanvragen van eventuele steun om in 5 stappen die problemen snel op te kunnen lossen. 

Klik op deze link om een innovatief ‘noodpakket voor startups’ te zien en te bestellen om snel die problemen op te kunnen lossen.  

Meer blogs over ‘Overlevingsstrategie voor startups’ kun je hier lezen.

Tony de Bree

p.s. Als je een overzicht van de belangrijkste financieringsvormen wilt zien, lees dan hoofdstuk 7 van ‘Kan het vliegen?’.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. IN ICT, in Educational Technology, in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started to make money online from home with digital products next to his dayjob as 'online plan b'. In 2011, he became independent business owner helping senior managers, startups, scaleups & SMEs to survive and grow with on demand consulting, training & coaching and as Dragon.

You might like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.