Volg geen ‘Groeien-moet’ corporate management opleidingen

'Volg geen 'Groeien moet' corporate management opleidingen' door Tony de Bree

Introductie.

Goede morgen, hoe gaat het er mee?

Als er EEN ding belangrijk is voor CEO’s van corporates en als (aankomend) zelfstandige ondernemer om de Corona-crisis te overleven is dat je goed moet opletten waar je nu je kostbare tijd, energie en geld aan uitgeeft, of niet soms?

Mijn tip voor vandaag is: volg geen dure ‘ Groeien moet’ opleidingen meer.

Wat zijn ‘Groeien moet’ opleidingen?

Zelfstandige ondernemers en bedrijven uit de ‘Groeien moet’ industrie, proberen je wijs te maken dat je als bedrijf en als ondernemer ‘moet groeien’ met je onderneming. En daarom moet je volgens die mensen dure ‘Groeien moet’ managementopleidingen volgen. Je ‘moet’ in dat oude financieel-economische systeem:

  • meer omzet halen;
  • een groter marktaandeel halen;
  • meer klanten werven;
  • meer geld verdienen;
  • meer personeel aannemen;
  • meer investeerders aantrekken. (‘investor ready’ worden);
  • meer extern financieren;
  • concurrenten verslaan.

Meer: Wat is de ‘groeien moet’ industrie in Nederland? & ‘Groeien zonder te groeien.

Allemaal dingen waar je als corporate en als (aankomend) zelfstandig ondernemer tijdens de Corona-crisis helemaal niets aan hebt voor je overlevingsstrategie om de komende tijd door te komen. En dat geldt ook voor je als je je vaste baan gaat verliezen of dreigt te verliezen.

Dus niet doen, ok?

Eerlijk werkadvies of opleidingsadvies nodig?

Als je eerlijk werkadvies en/of opleidingsadvies wilt hebben, aarzel dan niet om me te bellen of te whatsappen op 06-34387806, via Skype op tony.de.bree of e-mail me hier.

Succes en houd je aan de 1,5 afstand, ok?
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn als je geen blog wilt missen of op Instagram.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. IN ICT, in Educational Technology, in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started to make money online from home with digital products next to his dayjob as 'online plan b'. In 2011, he became independent business owner helping senior managers, startups, scaleups & SMEs to survive and grow with on demand consulting, training & coaching and as Dragon.

You might like