Heb jij een van de 2,6 miljoen door de Overheid gesubsidieerde ‘Corona-banen’?

Heb jij een van de 2,6 miljoen door de Overheid betaalde Corona-banen door Tony de Bree

Goede middag, lekker op vakantie in Nederland?

enige tijd geleden schreef ik een blog op fm.nl Klaar voor de grote klap in oktober?’ o.a. over het feit dat ik bang was dat veel mensen die nu nog een vaste baan hebben, die baan zouden kunnen gaan verliezen als per 1 oktober steunpakket 2 ophoudt.

2,6 miljoen banen worden in Nederland gedeeltelijk of helemaal met Corona-steun betaald. 

Volgens informatie ter voorbereiding van de Voorjaarsnota hebben  ongeveer 2,6 miljoen mensen in Nederland een baan die op dit moment geheel of gedeeltelijk door de Overheid wordt betaald. Ik wist niet dat het er zoveel waren, jij wel?

Geldt dat ook voor jou als manager of als medewerker trouwens? En heb je al een ‘plan b’, een carriereplan-b? Nee? Dan zou ik nu onmiddellijk in actie komen als ik jou was.  Waarom?

Meer: ‘Geld verdienen met de virtuele eenmanszaak’  , Hoe kies je de beste coaching in crisistijd voor jou persoonlijk en ‘Wat is een solopreneur?’

Steunpakket 2 loopt op 1 oktober 2010 af.

Omdat steunpakket 2 op 1 oktober a.s. afloopt. Het is op zich nu nog niet te laat, maar je hebt nog maar 2 maanden de tijd voordat het 1 oktober is.

Mijn advies is om a) om tijdens de vakantie al aan je ‘plan b’ te werken b) snel eerlijk advies te vragen over wat de beste keuzes voor jou op dit moment zouden kunnen zijn om opnieuw werk te vinden (vast of als ondernemer) en c) op basis daarvan al tijdens de vakantie en/of vlak daarna aan de slag te gaan met de voor jou beste ‘omscholing in crisistijd’ zoals ik het noem. 

Je kunt je nu geen verkeerde opleidingskeuzes veroorloven, toch?

Neem nu contact op.

Neem daarom nu contact met me op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek door me te appen op  06-34387806 of door contact met me op te nemen via Skype: tony.de.bree. 

Een e-mail sturen kan ook naar: plan-b@tony.de.bree.com

Tot snel

Tony de Bree

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started as digital business owner selling digital products in 2001 next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally.

You might like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.