Heb jij een van de 2,6 miljoen door de Overheid gesubsidieerde ‘Corona-banen’? Updated for 2024

Heb jij een van de 2,6 miljoen door de Overheid betaalde Corona-banen door Tony de Bree

Updated: June 22, 2024

Goede middag, lekker op vakantie in Nederland?

enige tijd geleden schreef ik een blog op fm.nl Klaar voor de grote klap in oktober?’ o.a. over het feit dat ik bang was dat veel mensen die nu nog een vaste baan hebben, die baan zouden kunnen gaan verliezen als per 1 oktober steunpakket 2 ophoudt.

2,6 miljoen banen worden in Nederland gedeeltelijk of helemaal met Corona-steun betaald. 

Volgens informatie ter voorbereiding van de Voorjaarsnota hebben  ongeveer 2,6 miljoen mensen in Nederland een baan die op dit moment geheel of gedeeltelijk door de Overheid wordt betaald. Ik wist niet dat het er zoveel waren, jij wel?

Geldt dat ook voor jou als manager of als medewerker trouwens? En heb je al een ‘plan b’, een carriereplan-b? Nee? Dan zou ik nu onmiddellijk in actie komen als ik jou was.  Waarom?

Meer: ‘Heb jij een plan-b als je je baan verliest?’, ‘Geld verdienen met de virtuele eenmanszaak’  , Hoe kies je de beste coaching in crisistijd voor jou persoonlijk en ‘Wat is een solopreneur?’

Steunpakket 2 loopt op 1 oktober 2010 af.

Omdat steunpakket 2 op 1 oktober a.s. afloopt. Het is op zich nu nog niet te laat, maar je hebt nog maar 2 maanden de tijd voordat het 1 oktober is.

Mijn advies is om a) om tijdens de vakantie al aan je ‘plan b’ te werken b) snel eerlijk advies te vragen over wat de beste keuzes voor jou op dit moment zouden kunnen zijn om opnieuw werk te vinden (vast of als ondernemer) en c) op basis daarvan al tijdens de vakantie en/of vlak daarna aan de slag te gaan met de voor jou beste ‘omscholing in crisistijd’ zoals ik het noem. 

Je kunt je nu geen verkeerde opleidingskeuzes veroorloven, toch?

Neem nu contact op.

Neem daarom nu contact met me op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek door me te appen op  06-34387806 of door contact met me op te nemen via Skype: tony.de.bree. 

Een e-mail sturen kan ook naar: plan-b@tony.de.bree.com

Tot snel

Tony de Bree

About the Author: tonydebree

Tony de Bree worked in Financial Services including in corporate venturing and e-commerce for 26 years and he made the transition from banker to entrepreneur working from home and making money online with his own "online plan b" with digital products as side-hustles in 2000 and as hybrid business owner since 2011. Since the beginning of the Covid-19 pandemic, he helps corporates, small business owners, startups & scaleups to define and implement the best digital survival strategy and he helps managers and employees to become a successful entrepreneur with a personal digital-right skilling plan.

You might like

error: Content is protected !!