Wat zijn ‘micro-influencers’ op LinkedIn?

'Wat zijn micro-influencers op social media?' door Tony de Bree

View Post

Goede morgen, als we aan influencers denken, denken we vaak aan de grote namen uit de corporate wereld op Instagram, YouTube en ook op LinkedIn. Jonge mensen met miljoenen volgers op Instagram en YouTube en BN’ers, journalisten en andere bekende ‘oude normaal’ mensen. Deze influencers kunnen gemakkelijk honderdduizenden euro’s in rekening brengen voor een enkele post van zichzelf met wat koopwaar.

Ik richt me al heel lang op micro-influencers online en offline. Wat dat zijn?

Wat is een micro-influencer?

Een micro-influencer is iemand met een paar duizend volgers, in tegenstelling tot een paar miljoen zoals traditionele ‘oude normaal’ volgers. 

Ik heb al lang geleden geleerd om me te concentreren op de niche van micro-influencers en op de ‘blue ocean’ van mensen met wie je dezelfde waarden en dezelfde visie deelt, die je echt kunt helpen en met wie je in de praktijk echt kunt samenwerken om samen deze crisis te overleven  En dat werkt heel goed moet ik zeggen en er sterker uit te komen. 

Mvg

Tony de Bree

p.s. Ik geef als onderdeel van mijn missie ‘zo veel mogelijk mensen helpen de crisis te overleven’ de voorkeur aan LinkedIn als overlevingsplatform. Dus als je iets concreets samen wilt doen, neem dan contact hier contact met me op. 

 

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started making money online from home with digital products next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally with on demand consulting and blended learning programs.

You might like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.