Wat is ‘isometrisch ontwerpen’? Updated for 2024

'Wat is isometrisch ontwerpen?' door Tony de Bree

Updated: June 24, 2024

Goede morgen, hoe is het?

Wist je dat ‘isometrisch ontwerpen’ DE populairste ontwerptrend op dit moment online is en je de beste grafische engagement kan bieden die online marketing en visual marketing ooit heeft gezien? Mensen zijn gek op ‘isometrie tekeningen’. Het werkt omdat isometrie tekeningen vorm, eenvoud en diepte hebben. Ze roepen de schoonheid van een plat ontwerp op, maar met een extra diepte en dimensie die het visueel aantrekkelijker maken en meer aandacht trekken.

Hoewel dit nieuw is voor online marketing activiteiten van kleine en middelgrote bedrijven, waaronder onafhankelijke ondernemers en oprichters van startups, gebruiken grote bedrijven isometrische afbeeldingen al lang voor hun websites en vooral hun sociale media-accounts om constant de aandacht van hun potentiële kopers te trekken en enorme verkopen te genereren voor een lange tijd.

Meer: Wat is ‘leven lang leren’?Wat moet jij met ‘leven lang leren in deze crisis?

Ik ben zelf online aan het leren om isometrische tekeningen te kunnen ontwerpen als een van de hard skills en dan vooral ICT-skills, die ik wilde ontwikkelen sinds het begin van de Corona-crisis als zelfstandig ondernemer. In mijn eigen tijd en in mijn eigen tempo als onderdeel van wat ik ‘leven lang online leren’ noem.

In het volgende blog over isometrisch ontwerpen zal ik je vertellen waarom ik die beslissing heb genomen als onderdeel van mijn eigen overlevingsplan en als investering in mijzelf.

Als je vragen hebt over welke soft- en hard skills jij in jouw geval nodig zou hebben en hoe je die zo snel, zo goed en zo goedkoop mogelijk leert, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via Skype op tony.de.bree, via email hier or via let’s connect op LinkedIn.

Kind regards,
Tony de Bree

About the Author: tonydebree

Tony de Bree worked in Financial Services including in corporate venturing and e-commerce for 26 years and he made the transition from banker to entrepreneur working from home and making money online with his own "online plan b" with digital products as side-hustles in 2000 and as hybrid business owner since 2011. Since the beginning of the Covid-19 pandemic, he helps corporates, small business owners, startups & scaleups to define and implement the best digital survival strategy and he helps managers and employees to become a successful entrepreneur with a personal digital-right skilling plan.

You might like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!