Wat is ‘isometrisch ontwerpen’?

'Wat is isometrisch ontwerpen?' door Tony de Bree

Goede morgen, hoe is het?

Wist je dat ‘isometrisch ontwerpen’ DE populairste ontwerptrend op dit moment online is en je de beste grafische engagement kan bieden die online marketing en visual marketing ooit heeft gezien? Mensen zijn gek op ‘isometrie tekeningen’. Het werkt omdat isometrie tekeningen vorm, eenvoud en diepte hebben. Ze roepen de schoonheid van een plat ontwerp op, maar met een extra diepte en dimensie die het visueel aantrekkelijker maken en meer aandacht trekken.

Hoewel dit nieuw is voor online marketing activiteiten van kleine en middelgrote bedrijven, waaronder onafhankelijke ondernemers en oprichters van startups, gebruiken grote bedrijven isometrische afbeeldingen al lang voor hun websites en vooral hun sociale media-accounts om constant de aandacht van hun potentiële kopers te trekken en enorme verkopen te genereren voor een lange tijd.

Meer: Wat is ‘leven lang leren’?Wat moet jij met ‘leven lang leren in deze crisis?

Ik ben zelf online aan het leren om isometrische tekeningen te kunnen ontwerpen als een van de hard skills en dan vooral ICT-skills, die ik wilde ontwikkelen sinds het begin van de Corona-crisis als zelfstandig ondernemer. In mijn eigen tijd en in mijn eigen tempo als onderdeel van wat ik ‘leven lang online leren’ noem.

In het volgende blog over isometrisch ontwerpen zal ik je vertellen waarom ik die beslissing heb genomen als onderdeel van mijn eigen overlevingsplan en als investering in mijzelf.

Als je vragen hebt over welke soft- en hard skills jij in jouw geval nodig zou hebben en hoe je die zo snel, zo goed en zo goedkoop mogelijk leert, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via Skype op tony.de.bree, via email hier or via let’s connect op LinkedIn.

Kind regards,
Tony de Bree

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started making money online from home with digital products next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally with on demand consulting and blended learning programs.

You might like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.