Waarom ‘Overlevingsstrategie voor startups’ Zo overleef je een crisis in 5 stappen’?

'Innovatief hoger onderwijs met 'Overlevingsstrategie voor startups' bij Management of ICT' door Tony de Bree

View Post

Goede morgen,

veel ondernemers in Nederland zijn in grote financiele problemen gekomen door de Coronacrisis en daar horen zeker ook startups en starters bij.

Dan kun je dus op dit moment twee dingen doen: of je kunt mee blijven doen met de ‘Groeien moet’ industrie en mensen uit eigen belang aanzetten om nog meer extern te lenen en te financieren en te lobbyen om extra steun van minister Hoekstra, of je kunt proberen oprichters van startups een aantal praktische hulpmiddelen te geven in de vorm van een soort ‘overlevingsgids’ om hun overlevingskans te vergroten met een simpel 5 stappenplan dat je helpt om zelf en zoveel mogelijk mensen uit je startup team te Corona te laten overleven.

Ik heb samen met de ondernemers van Van Duuren voor het tweede gekozen om heel snel een Actieboek ‘Overlevingsstrategie voor startups’ te maken om oprichters van startups echt te kunnen helpen:

https://lnkd.in/dG_hQHx

In de volgende blogs zal ik je nog wat meer vertellen over ‘Overlevingsstrategie voor startups’. Bookmark die blogs hier.

Tony de Bree

p.s. Omdat het een korte gids moest zijn, is de inhoud beperkt tot die 5 stappen. Alle andere thema’s zoals of jij geschikt bent ja of nee en de samenstelling van je startup-team kun je vinden in ‘Kan het vliegen?’.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. IN ICT, in Educational Technology, in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started to make money online from home with digital products next to his dayjob as 'online plan b'. In 2011, he became independent business owner helping senior managers, startups, scaleups & SMEs to survive and grow with on demand consulting, training & coaching and as Dragon.

You might like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.