Waarom ‘Overlevingsstrategie voor startups’ Zo overleef je een crisis in 5 stappen’?

'Innovatief hoger onderwijs met 'Overlevingsstrategie voor startups' bij Management of ICT' door Tony de Bree

View Post

Goede morgen,

veel ondernemers in Nederland zijn in grote financiele problemen gekomen door de Coronacrisis en daar horen zeker ook startups en starters bij.

Dan kun je dus op dit moment twee dingen doen: of je kunt mee blijven doen met de ‘Groeien moet’ industrie en mensen uit eigen belang aanzetten om nog meer extern te lenen en te financieren en te lobbyen om extra steun van minister Hoekstra, of je kunt proberen oprichters van startups een aantal praktische hulpmiddelen te geven in de vorm van een soort ‘overlevingsgids’ om hun overlevingskans te vergroten met een simpel 5 stappenplan dat je helpt om zelf en zoveel mogelijk mensen uit je startup team te Corona te laten overleven.

Ik heb samen met de ondernemers van Van Duuren voor het tweede gekozen om heel snel een Actieboek ‘Overlevingsstrategie voor startups’ te maken om oprichters van startups echt te kunnen helpen:

https://lnkd.in/dG_hQHx

In de volgende blogs zal ik je nog wat meer vertellen over ‘Overlevingsstrategie voor startups’. Bookmark die blogs hier.

Tony de Bree

p.s. Omdat het een korte gids moest zijn, is de inhoud beperkt tot die 5 stappen. Alle andere thema’s zoals of jij geschikt bent ja of nee en de samenstelling van je startup-team kun je vinden in ‘Kan het vliegen?’.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started as digital business owner selling digital products in 2001 next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.