[NIEUW]: Ik start online tijdens Corona

Ik ga online starten met het luisterboek Geld verdienen met jezelf van Tony de Bree

Ik start online tijdens Corona: berichten, aanbiedingen, tips & tricks.

Goedemorgen. Veel mensen willen of moeten online starten en online geld gaan verdienen sinds het begin van de Coronacrisis. Die mensen zijn dus geinteresseerd in praktische tips en echte ervaringen in plaats van theorie over ‘Ik start online’ om deze crisistijd te overleven.

Berichten, tips en video’s rond ‘Ik start online’ tijdens Corona.

Om je daarbij te helpen en een aantal mythes te doorbreken, heb ik een nieuwe categorie berichten aangemaakt over ‘Ik start online’, omdat online geld verdienen,  succesvol online ondernemen in de betekeniseconomie, een belangrijk onderdeel van je nieuwe innovatieve business model en vooral je eigen innovatieve verdienmodel moet zijn om deze crisis te overleven zoals o.a. in het nieuwe luisterboek van ‘Geld verdienen met jezelf’ wordt uitgelegd (zie hier).

Meer: ‘Wat is een digital product?’, ‘Wat is een substituut?’ en ‘Wat zijn opportuniteitskosten?’

Volg daarom @ikstartonline op Twitter. En bookmark de categorie berichten ‘Ik start online’ op deze site, hier, ok? Als je me wilt bereiken, vul dan dit formulier in. Als het dringend is, bel me dan op 06-34387806.

Tot snel,
Tony

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. IN ICT, in Educational Technology, in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started to make money online from home with digital products next to his dayjob as 'online plan b'. In 2011, he became independent business owner helping senior managers, startups, scaleups & SMEs to survive and grow with on demand consulting, training & coaching and as Dragon.

You might like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.