Tarieven

'Online on demand services door Tony de Bree'

PERSOONLIJKE ADVISERING, TRAINING & COACHING

Voor een uur persoonlijke advisering, training & coaching op maat betaal je €125,00 exclusief 21% btw.

Als particulier kun je de kosten opgeven als ‘studiekosten’ als er sprake is van een leertraject ter bevordering van je kennis en vaardigheden die je kunt inzetten in je huidige baan, voor omscholing of bijscholing tijdens deze crisis b.v. Als onderdeel van je transitievergoeding of als je voor jezelf wilt beginnen bijvoorbeeld. Andere voorbeelden zijn loopbaanadvies, opleidingsadvies en/of het opstellen van een persoonlijk right-skilling plan.

Er is sprake van een ‘drempel-bedrag’ van €250,00. Op de website van de Belastingdienst kun je hier meer over lezen.

ZAKELIJKE ADVISERING, TRAINING & COACHING

Grote organisatie (corporate en/of Overheidsinstelling)

Van kennismaking tot consult; voor een uur hybride zakelijke coaching betaal je €160,00 exclusief 21% btw.

Is het ene-op-een advies, de training of de coaching onderdeel van je loopbaan, carrière of heb je de mogelijkheid om via je werkgever deze activiteiten te declareren, dan wordt er een offerte opgemaakt. De op maat gemaakte offerte is in afstemming met jou en met jouw stappenplan. Is de activiteit onderdeel van je werk en maak je gebruik van een persoonlijk ontwikkel budget zonder offerte? Dan ontvang je de factuur na je gesprek via de mail. 

ZZP’er / Oprichter van een startup/ CEO van een scale-up of DGA van een MKB-bedrijf

Van kennismaking tot consult; voor een uur persoonlijke hybride consulting, training & coaching betaal je €125,00 exclusief 21% btw.

De kosten voor consulting, training & coaching zijn volledig aftrekbaar door deze aan te geven als bedrijfskosten. Deze activiteiten dienen hiermee een zakelijk voordeel en heeft daarmee een direct link met jou en je positie in de arbeidsmarkt of als zelfstandig ondernemer.

Ook hier geldt een drempel bedrag van €250,00. De website van de Belastingdienst kan je hierover informeren. 

SPREKEN OP ONLINE & OFFLINE EVENTS

Als je Tony de Bree wilt laten spreken op jouw offline of online event, dan kun je hem bij De Speakers Academy boeken.

Reiskosten

Wil je liever persoonlijke advisering, training & coaching op locatie, omdat dat beter bij je situatie past, dan kan dat. De reiskosten zijn € 0,19 per verreden kilometer, daarnaast wordt het (vooraf gekozen particuliere, grote organisatie of verschillende ondernemers) uurtarief gerekend voor de reistijd.

Meer weten? Stuur me dan hier een email of bel me op 06-34387806.

About the Author: tonydebree

Tony de Bree is a born survivor. He worked 26 years in global banking & finance. As turnaround manager and in corporate strategy & change, outsourcing, offshore banking & splitting up ABN Amro Bank globally. In 2001 he started as digital business owner selling digital products in 2001 next to his dayjob at ABN Amro Bank as 'plan b'. In 2011, he became independent business owner helping C-level, startups, scaleups & SMEs to survive and grow personally.

You might like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.